A Komárom-Esztergom Vármegyei Építész Kamara

Meghívó: Szakmai program a Tulipános Házban – 2023.03.03.

Tisztelt Kollégák!

E hét péntekén március 3. 16 órakor a Tulipános Házba várjuk a Komárom-Esztergom Megyei Építész Kamara tagjait egy különleges szakmai programra. Tatabánya Önkormányzata a BME Lakóépülettervezés Tanszékének együttműködésében 2 helyi téma-helyszín fejlesztési koncepciója került kidolgozásra az elmúlt évben. E tervek, tanulmányok, fejlesztési koncepciók bemutatójára kerül sor a Tulipános Házban, majd kötetlen beszélgetésen cserélhetjük ki gondolatainkat e két -számunkra, mint Tatabányán tervező építészeknek is aktuális- témáról:

 

1.)  Felsőgalla városrészen a lakókörnyezet tanulmányozásával kialakított lakóház tervek, fenntartható, megfizethető, kedvező üzemeltetésű átalakítások „új-friss megközelítésű” fejlesztési koncepciók.

2.)  A Bánhidai Erőmű hűtőtó területén, környezetében szabadidős, rekreációs, sport funkciójú fejlesztési tervek, tanulmányok.

 

Várjuk a tatabányai és a Tatabányán tervező Kollégákat -és a téma iránt érdeklődő vendégeket- a rendezvényre, amely hiánypótló és előremutató kezdeményezés a város, az egyetem és a szakma együtt gondolkodásának megvalósítására.

A rendezvényen a munkákat ismertető kiadvány is bemutatásra kerül.

 

A szakmai programon való részvétel térítésmentes, a továbbképzési pont meghatározása folyamatban van.

A rendezvény a Magyar Építész Kamarával történő együttműködés keretében valósul meg.

Részvételi szándékukat kérjük az alábbi online jelentkezési űrlap kitöltésével jelezzék:

Jelentkezési lap 2023.03.03. – Tulipános Ház

Várjuk szíves jelentkezését!